maanantai 20. tammikuuta 2014

Sleepwellers miksauksia

Tehtiin Mankkenissa sunnuntaina uuden Sleepwellers levyn miksauksia. Tai siis Marko Kataja teki ja me kuunneltiin ja kommentoitiin. Tulossa seitsemän uutta Sleepwellers rallia. Näiden biisien pohjat tehtiin samoissa sessioissa kuin Laulut I biisit. Oltiin aika tehokkaita. Maanantaina studiossa klo 18-22 ja sama tiistaina. Kahdeksassa tunnissa 17 biisin pohjat :). Suomibiisit oli toki treenailtu hyvin ennakkoon. Nuorempana ei moista työmoraalia olisi löytynyt. Miksaukset kuulostivat hyviltä.

Kaikki biisit on aika suoria rock´n´rolli tyyppisiä rytmibluesipläjäyksiä. Puke hakkasi pariin biisiin ranteet heiluen komeat boogiewoogie honkytonky pianot. Edellisellä kerralla kun laulettiin oli suuri ilo saada Mr Richard C Stanley mukaan kuulostelemaan meininkiä. Herrasta oli suuri apu ja tekaisipa sitten yhteen biisiin tekstitkin. Arpan kanssa laulettiin köörejä ja soundasivat kyllä komeilta kun tuplailtiin.Pitää alkaa miettiä levylle nimeä ja kantta.

Laulut I levy sai kivasti paikallisissa lehdissä palstatilaa. Uusimaassa kahdesti ja Itäväylässä puffi. Bladettiinkin kyllä laitoin infoa. Uusimaa otti potretinkin. Ihan on kuin muinaiset Kuvasiskot .Monet olivat huomanneetkin ja uhkasivat ostaa levyn. Niitä on nyt kaupan Grandissa ja Riverside recordissa. Ylen Uusimaan toimitukseen vein lätyn mutta pahoittelivat kun eivät voi soittaa kuin Helsingistä tarjottua musiikkia. Varsinainen paikallisradio. Levynjulkkarikeikkaa on kyselty. Varmaan tehdään joku juttu kun Sleepwellers levykin on valmis. Tila pitäisi löytyä. Taidetehdas on hinnoitellut itsensä ulos, ulkona varmaan kohta henkilökuntakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti